Ta bort konto och data
Så tar du bort ditt ForReal-konto, vad som tas bort och vad vi sparar.
Så tar du bort ditt konto
- Öppna ForReal-appen → fliken Konto → Ta bort konto → bekräfta. Detta tar permanent bort ditt ForReal-konto, coachsamtal, relationsdata och den kopplade WhatsApp- eller Telegram-chathistoriken. Det går inte att ångra.
- Kommer du inte åt appen? Mejla från adressen som är kopplad till ditt kontot till support@forreal.love med ämnet "Ta bort mitt konto".
Vad vi tar bort
Tas bort: din profil (namn och e-post från din inloggningsleverantör), coachchattar och historik, relationsdata, push-token och prenumerationslänkar på ditt konto.
Vad vi sparar
Transaktionsposter som krävs för bokföring och prenumerationsintegritet (enligt lag) samt vanliga säkerhetskopieringsfönster (upp till 30 dagar).
Vill du börja om istället?
Du behöver inte ta bort ditt konto för att börja om. Gå i appen till Inställningar → Börja om för att rensa dina personer, chattar och insikter men behålla inloggning och prenumeration.
Frågor?
Kontakta support@forreal.love.